EXKLUZIVNÍ KNIHOMOLSKÁ KÁVOVÁ EDICE PRÁVĚ TEĎ SE SLEVOU

Corydon a potopení Atlantidy

Druhý díl trilogie

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
329 Kč
270 Kč
329 Kč
270 Kč
Anotace
Corydon a potopení Atlantidy je druhá část fantasy trilogie, kterou napsal Tobias Druitt. Hlavním hrdinou je Corydon, mladý pastýř, který se narodil s kozí nohou a proto ho vyhnali z jeho rodné vsi. Chytí ho piráti, setkává se s různými monstry. Později se překvapivě zjistí, že je utajovaným synem Pána. Poznává se s Medúzou, Mínotaurem, Sfingou a jinými mýtickými monstry. Corydon a potopení Atlantidy pokračuje v příběhu o chlapci s kozí nohou. V první knize jsme byli na Ostrově příšer, tentokrát se bude Corydon snažit zachránit své přátele z bájné Atlantidy, které hrozí potopení. Mínotaur je unesen a jeho přátele s vydají na cestu, aby ho osvobodili. Čeká je nebezpečné putování hrozivým mořem až do proslulé Atlantidy. Ta je však zahalena strašlivým tajemstvím Bohů.
Tobias Druitt je pseudonym dvou autorů, kteří píší spolu. Jsou to Diane Purkiss a Michael Bowling. Diane Purkiss je lektorkou angličtiny na Oxfordské univerzitě a Michael Bowling je její patnáctiletý syn, který účinkuje v dokumentární sérii Child Genius na britské stanici Channel 4.
Informace o sortimentu
Podnázev Druhý díl trilogie
Druh sortimentu Kniha
Autor Tobias Druitt
Značka Millennium Publishing
Pořadí vydání 1. vydání
Počet stran 380
Interní kód 0094653
Produktový manažer Jana Matějová (jana.matejova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy