Tip na dárek: KÁVOVÁ EDICE PRO KNIHOMOLY – sleva 20 % jen do 22.11.

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788080916497
Značka: EXPOL PEDAGOGIKA

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
841 Kč
757 Kč
841 Kč
757 Kč
Anotace
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Alena Brandšteterová
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
V prodeji od 31.07.2019
Rok vydání 2006
Pořadí vydání 2. vydání
Rozměry 20.7 x 26.9 x 1.0 cm
Hmotnost 0.27 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 112
ISBN 978-80-8091-649-7
EAN 9788080916497
Interní kód 0329170
Produktový manažer Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy