CELEK Přehodnocení vědy o výživě

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
499 Kč
Anotace

Kniha CELEK – PŘEHODNOCENÍ VĚDY O VÝŽIVĚ rozvíjí témata Čínské studie, nejobsáhlejší studie o výživě všech dob, která vyvolala mimořádnou odezvu u široké veřejnosti. Vědeckými důkazy boří další mýty o výživě a vysvětluje, proč se výzkum ubírá špatným směrem, proč a kým jsou lidem předkládány zavádějící informace.

 Ale hlavně přináší východisko, jak se vyznat v informačním chaosu o výživě a jakou stravu konzumovat, aby člověk ovlivnil svůj zdravotní stav nejméně ze 75 %.

 Je určena jak zdravotníkům, tak laickým zájemcům o opravdu zdravou výživu.

 KNIHA VÁS DOVEDE K LEPŠÍMU ZDRAVÍ.

ZMĚŇTE SVOU STRAVU A VÝRAZNĚ SNÍŽÍTE RIZIKO RAKOVINY, ONEMOCNĚNÍ SRDCE, CUKROVKY A OBEZITY.

Každé sousto obsahuje tisíce chemických látek, z nichž každá má potenciál sehrát důležitou úlohu v podpoře nebo ničení našeho zdraví. Mezi nimi existuje téměř nekonečný počet možných interakcí – každá může přinést jiné biologické důsledky. Přesto je „zlatým standardem“ nutričního výzkumu stále studium jedné látky v daném čase a prostoru. To však neposkytuje žádné informace o vlivu stravy na naše tělo jako celek.

V knize Celek přední americký vědec v oblasti výživy T. Colin Campbell s odvahou a přesvědčivě vysvětluje, jak sebestředný redukcionistický model prolínající medicínou, médii, farmaceutickými firmami i filantropickými skupinami brání veřejnosti v přístupu k pravdě o výživě, která by všem mohla přinést optimální zdraví.

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Colin Campbell, Howard Jacobson
Značka Svítání
Pořadí vydání 1. vydání
Interní kód 0227067
Produktový manažer Jana Matějová (jana.matejova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy