Co by měl vědět správný kuchař

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788024921471
484 rad, titpů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni
Značka: IKAR

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
389 Kč
350 Kč
389 Kč
350 Kč
Anotace
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.
Informace o sortimentu
Podnázev 484 rad, titpů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni
Název v originále What´s a Cook to do?
Druh sortimentu Kniha
Autor James Peterson
Značka IKAR
V prodeji od 07.08.2013
Rok vydání 2013
Pořadí vydání 2. vydání
Rozměry 15.3 x 20.5 x 3.7 cm
Hmotnost 0.82 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 432
ISBN 978-80-249-2147-1
EAN 9788024921471
Interní kód 0139125
Produktový manažer Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy