Domácí zpracování zvěřiny

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788075412393
Výbava, bourání masa, recepty
Značka: Vašut

Zboží máme skladem na prodejně. Expedujeme do týdne.

Dostupnost: IHNED odesíláme - poslední kusy
249 Kč
204 Kč
249 Kč
204 Kč
Anotace

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.

Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Informace o sortimentu
Podnázev Výbava, bourání masa, recepty
Druh sortimentu Kniha
Autor Carsten Bothe
Značka Vašut
V prodeji od 29.04.2021
Rok vydání 2021
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 16.5 x 23.5 x 0.8 cm
Hmotnost 0.27 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 88
ISBN 978-80-7541-239-3
EAN 9788075412393
Interní kód 0356419
Produktový manažer Martina Křístková (martina.kristkova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy
Vývoj ceny