Jablko je pro nás Středoevropany asi to nejběžnější ovoce. Tato jedinečná kuchařka nabízí 365 vynikajících jablečných receptů, pečlivě vybraných tak, aby odpovídaly svátkům, ročním obdobím a měsícům v roce. Prostě aby jablko bylo na stole každý den, ať už v jakékoli úpravě a podobě. Na každé stránce a v každém receptu se vám jablko představí jako lahůdka, která může chuťově vylepšit pokrmy nebo být jejich hlavním základem. Najdete zde různé způsoby, jak vytvořit stará dobrá jablečná jídla, například jablečné pyré, pečená jablka, koláče, zákusky, muffiny, křupance, sladké pečivo a sušenky. Zároveň si budete moct vyzkoušet nové a neotřelé jablečné recepty pro slané i sladké variace. Dozvíte se, jak si vybrat dokonalé jablko, seznámíte se s různými odrůdami jablek a zjistíte, jak správně kombinovat jablka s jinými potravinami, nebo dokonce jak elegantně zakomponovat jablko do výzdoby vaší domácnosti.