Tip na dárek: KÁVOVÁ EDICE PRO KNIHOMOLY – sleva 20 % jen do 22.11.

Lexikon sýrů

Série: Lexikon
Polstrovaná LUX
EAN:9788072343799
Výroba, Původ, Druhy, Chuť
Značka: REBO

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
269 Kč
221 Kč
269 Kč
221 Kč
Anotace
Nejlepší druhy sýrů od A do Z. Sýry z Německa, Rakouska, Švýcarska, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Dánska, Norska, Švédska a Velké Británie. Všechno o původu, výrobě, složení a chuti. Zajímavosti o historii sýru. Četné recepty na slaná i sladká jídla.
Informace o sortimentu
Podnázev Výroba, Původ, Druhy, Chuť
Druh sortimentu Kniha
Autor Anne Iburg
Značka REBO
V prodeji od 26.11.2004
Rok vydání 2004
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 16.4 x 22.4 x 2.6 cm
Hmotnost 0.64 kg
Vazba Polstrovaná LUX
Počet stran 280
Edice Lexikon
ISBN 80-7234-379-3
EAN 9788072343799
Interní kód 0045708
Produktový manažer Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy