Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování

EAN:9788073500788
Značka: Newsletter

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
165 Kč
135 Kč
165 Kč
135 Kč
Anotace
Úspěšný titul, který vychází již ve čtvrtém vydání, zahrnuje soubor předpisů potřebných pro management a zaměstnance provozoven: zákon o ochraně veřejného zdraví, platné znění novelizované vyhlášky č. 137/200 Sb., tři přímo účinná nařízení Evropského parlamentu, Rady a Komise a pracovní dokumenty EU, které dávají provozovatelům návod k dosažení mezinárodního hygienického standardu založeného na principech HACCP. Součástí publikace je obšírné vysvětlení změn v právní úpravě, novinek a praktická doporučení. Publikace je určena k prvnímu seznámení s novou problematikou pro široký okruh majitelů a zaměstnanců provozoven veřejného stravování.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Značka Newsletter
V prodeji od 30.10.2007
Rok vydání 2007
Pořadí vydání 4. vydání
Rozměry 15.5 x 23.0 x 1.0 cm
Hmotnost 0.20 kg
ISBN 80-7350-078-7
EAN 9788073500788
Interní kód 0073993
Produktový manažer Martina Křístková (martina.kristkova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy