Tip na dárek: KÁVOVÁ EDICE PRO KNIHOMOLY – sleva 20 % jen do 22.11.

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

EAN:9788088929604
Značka: Nová práca

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
787 Kč
645 Kč
787 Kč
645 Kč
Anotace
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Konrád Kendík
Značka Nová práca
V prodeji od 24.02.2006
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 21.5 x 29.5 x 4.5 cm
Hmotnost 1.41 kg
ISBN 80-88929-60-1
EAN 9788088929604
Interní kód 0062998
Produktový manažer Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy