TIK TAK, už máte adventní kalendář

Pečení, uzení, grilování ryb a masa

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788073604837

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
219 Kč
180 Kč
219 Kč
180 Kč
Anotace
V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení studeným či teplým kouřem. Domácí kutilové zde najdou podrobný návod, jak si vyrobit dobře fungující udírnu. Vše doplňují desítky návodných fotografií a ilustrací.
  • Stavba vlastní udírny či zařízení pro uzení studeným kouřem
  • Příprava surovin před uzením – nasolování, marinování a kořenění
  • Uzení horkým nebo studeným kouřem
  • Grilování drůbeže a ryb
  • Pečení masa ve žhavém uhlí
  • Vaření lahodných nápojů nad ohništěm
  • Netradiční recepty na rybí pochoutky
  • Předpisy pro teplou i studenou kuchyni
Naše rady a návody pomohou proměnit pečení ryb na otevřeném ohni v zajímavé dobrodružství a jejich konzumaci v nezapomenutelný zážitek.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Jürgen a Petra Lorenzovi
Značka Ottovo nakladatelství
V prodeji od 16.05.2007
Rok vydání 2007
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 17.0 x 25.0 x 2.0 cm
Hmotnost 0.45 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 152
ISBN 80-7360-483-3
EAN 9788073604837
Interní kód 0075442
Produktový manažer Eva Jurčová (eva.jurcova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy