TIK TAK, už máte adventní kalendář

Recipes from an Italian Butcher

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9780714874975
Roasting, Stewing, Braising
Značka: Phaidon

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
1120 Kč
974 Kč
1120 Kč
974 Kč
Anotace

150 inspiring and authentic Italian recipes for meat, poultry, and game – from the world's most trusted authority on Italian cuisine.

The Italian approach to cooking with meat is to keep things straightforward and maximize the flavour. This book showcases simple, hearty dishes that are true to this tradition, from chicken cacciatore and braised beef with Barolo to osso buco and Roman lamb. With more than 150 recipes, most published for the first time in English, it's comprehensive and authoritative, demystifying the different cuts, cooking methods, and techniques unique to each meat type - along with the side dishes that best complement them.

Informace o sortimentu
Podnázev Roasting, Stewing, Braising
Druh sortimentu Kniha
Autor The Silver Spoon Kitchen
Značka Phaidon
Rok vydání 2017
Pořadí vydání 1. vydání
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 304
ISBN 9780714874975
EAN 9780714874975
Interní kód 0252132
Produktový manažer Jana Knopová (jana.knopova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy