Doporučujeme čtenářům knih Kde zpívají raci a Buď jako řeka: novinka SBĚRAČI BORŮVEK

Škola kuchařských technik

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788024925943
přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem
Značka: IKAR

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
499 Kč
449 Kč
499 Kč
449 Kč
Anotace
Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.
Informace o sortimentu
Podnázev přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem
Název v originále Le Cordon Bleu Complete Cooking Techniques
Druh sortimentu Kniha
Autor Eric Treuille, Jeni Wright
Značka IKAR
V prodeji od 18.11.2014
Rok vydání 2014
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 22.8 x 28.5 x 3.0 cm
Hmotnost 1.44 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 352
ISBN 978-80-249-2594-3
EAN 9788024925943
Interní kód 0175530
Produktový manažer Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy