Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788080915971
Značka: EXPOL PEDAGOGIKA

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
841 Kč
757 Kč
841 Kč
757 Kč
Anotace

Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.

Doložka MŠ SR č. 2017/2497:39-640A

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor K. Gara, D. Máziková, J. Motola, Ľ. Verčimáková
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
V prodeji od 25.10.2022
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 21.4 x 29.8 x 0.7 cm
Hmotnost 0.28 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 96
ISBN 978-80-8091-597-1
EAN 9788080915971
Interní kód 0396416
Produktový manažer Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy