Tip na dárek: KÁVOVÁ EDICE PRO KNIHOMOLY – sleva 20 % jen do 22.11.

Udíme, nasolujeme, sušíme

Pevná s přebalem lesklá
EAN:9788075291912
Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb
Značka: SLOVART

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
399 Kč
327 Kč
399 Kč
327 Kč
Anotace
Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti. Doporučuje rovněž, jaké druhy dřeva volit pro tu kterou potravinu, aby s ní výsledná kouřová příchuť co nejlépe ladila. Samozřejmostí jsou návody krok za krokem, jak nasolovat v láku i nasucho a další, stejně jako odborné rady, jak se zdokonalovat v tomto prastarém řemeslném umění. Dodejte dobrým surovinám přidanou hodnotu tím, že je přírodně ochutíte.
Informace o sortimentu
Podnázev Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb
Druh sortimentu Kniha
Autor Turan T. Turan
Značka SLOVART
V prodeji od 01.11.2016
Rok vydání 2016
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 20.0 x 25.5 x 2.7 cm
Hmotnost 1.00 kg
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Počet stran 224
ISBN 978-80-7529-191-2
EAN 9788075291912
Interní kód 0213772
Produktový manažer Jana Matějová (jana.matejova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy