Tip na dárek: KÁVOVÁ EDICE PRO KNIHOMOLY – sleva 20 % jen do 22.11.

Ako nakupovať a spracovávať mäso

Série: Apetit speciál
Pevná bez přebalu matná
EAN:9788087575406
Značka: APETIT

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
285 Kč
234 Kč
285 Kč
234 Kč
Anotace
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu.

Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Značka APETIT
V prodeji od 20.04.2015
Rok vydání 2015
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 21.5 x 28.2 x 1.2 cm
Hmotnost 0.72 kg
Vazba Pevná bez přebalu matná
Počet stran 180
Edice Apetit speciál
ISBN 978-80-87575-40-6
EAN 9788087575406
Interní kód 0186584
Produktový manažer Lena Linda Knop-Kostková (lena.knop-kostkova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy