Tip na dárek: KÁVOVÁ EDICE PRO KNIHOMOLY – sleva 20 % jen do 22.11.

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788080916619
Značka: EXPOL PEDAGOGIKA

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
841 Kč
757 Kč
841 Kč
757 Kč
Anotace
V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
V prodeji od 28.04.2020
Rok vydání 2007
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 22.2 x 26.7 x 1.3 cm
Hmotnost 0.44 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 188
ISBN 978-80-8091-661-9
EAN 9788080916619
Interní kód 0209886
Produktový manažer Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy