VELKÁ PODZIMNÍ SOUTĚŽ nejen o zájezd za 10 000 Kč

Bezpečnost pokrmů v gastronomii

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788090340107
HACCP

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
483 Kč
411 Kč
483 Kč
411 Kč
Anotace
Publikace přináší přehled nových právních povinností, srozumitelnou formou vysvětlené minimální znalosti nezbytné pro orientaci ve zdravotních nebezpečích, které vznikají při přípravě a manipulaci se surovinami, polotovary a pokrmy. Obsahuje základní požadavky správné výrobní a hygienické praxe, vysvětluje principy systému kritických bodů a jednoduchým způsobem vykládá postup zavádění tohoto systému v provozech společného stravování.
Informace o sortimentu
Podnázev HACCP
Druh sortimentu Kniha
Autor Marie Jechová, Michal Voldřich
Značka České a slovenské odbor.nakl.
V prodeji od 17.03.2006
Rok vydání 2006
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 21.0 x 29.7 x 1.0 cm
Hmotnost 0.63 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 184
ISBN 80-903401-0-5
EAN 9788090340107
Interní kód 0062704
Produktový manažer Eva Jurčová (eva.jurcova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy