RSS
archiv revue
Vyšel druhý díl série Lovci monster
Nakladatelství FANTOM Print právě vydalo druhý díl série Lovci monster v hlavní roli s Owenem Zastavou Pittem, nejnovějším rekrutem Lovců monster, s.r.o.
J. K. Rowlingová: Prázdné místo - ukázka
Již příští týden se konečně objeví na knižních pultech překlad knihy The Casual Vacancy. Prázdné místo britské spisovatelky J. K. Rowlingové je po úspěšných knihách o čarodějnickém učni Harrym Potterovi první autorčinou knihou pro dospělé.
Na vrcholy Čech, Moravy a Slezska s cykloknihou Milana Silného
Milan Silný je autorem knih, které mají co nabídnout vyznavačům náročných stoupání a super sjezdů. V jeho knihách nejdete popisy netradičních cest na vrcholy, na které někdy nevedou ani asfaltové cesty.
Skutečný příběh čtyřnohého pasažéra - kocoura Caspera
Minulý rok na podzim vydalo nakladatelství Práh román Susan Findenové Casper, kocour cestující autobusem. Kniha vypráví příběh, který se skutečně stal.
Pojďte se skamarádit s domácími skřítky Bambalandou a Štruntalandou
Začátkem dubna vyjde kniha Jiřího Šandery nazvaná Bambalanda a Štruntalanda.
Jeden recept - sto různých variant
1 těsto, 100 palčinek, lívanců a vaflí je kuchařská kniha, podle níž připravíte rychle a snadno lákavé lívance se šlehačkou a jahodovou omáčkou pro nedělní vydatnou snídani, jogurtové vafle s meruňkami či kukuřičné s petrželkovým máslem...
Pohádkové hádanky pro chytré děti a rodiče
Pokud si chcete se svými dětmi procvičit mozek, tři kamarádi - Vtipálek, Hlavněka a Mudra vám s tím jistě pomohou. Jsou to hlavní hrdinové knihy Rozumbrádkové.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!