RSS
archiv revue
Morgan Rhodesová: Jaro rebelů
Strážci jsou bájné bytosti, které obývají Svatyni – místo, které mohou nesmrtelní nazývat domovem. Díky svým magickým schopnostem na sebe mohou brát podobu jestřábů a sledovat lidský svět. Po většinu svého života byli nestranní a vše pouze pozorovali.
Suzanne Rindellová: Ta druhá zapisovatelka
Už vás někdy kniha nechala beze slov a zmatené? Mě také ne, až do té doby, dokud jsem nedočetla právě tuto knihu. Hádám, že všechno je jednou poprvé...
Kuchařka pro mého muže
O tom, že muži jsou výtečnými kuchaři, není pochyb. Jsou však pánové kuchařským uměním dosud nepolíbení a právě pro ně máme vynikající tip, jak se naučit vařit.
Fiona Paul: Temné vody - Belladonna
Četli jste Temné vody: Jed od Fiony Paul? Pak si musíte přečíst i dvojku Belladonna, která je napínavá, plná zajímavých a nečekaných zvratů, jak píše naše blogerka ve své recenzi.
Christina Laurenová: Božský cizinec
Pokud jste četli Božského bastarda a říkali jste si, že to je až moc, že tolik vulgárních a sprostých a sexuálních narážek prostě nesnesete, tak se připravte, že v Božském cizinci je toho ještě víc.
Komedie z pulzujícího New Yorku jazzového věku
Nakladatelství Jota vydalo knižní prvotinu studentky literatury Suzanne Rindellové Ta druhá zapisovatelka, román o měnících se rolích žen po roce 1920 a střetu tradičních hodnot s novými pohledy na sexualitu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!