RSS
archiv revue
Recenze: Magické dimenze
U nakladatelství Synergie mám vždy jistotu, že objevím nějaké zajímavé vykládací karty, o kterých jsem dosud nevěděla. Bylo to tak i tentokrát. Magické dimenze mne sice zaujaly především svými ilustracemi, ale už před jejich používáním jsem si všimla, že se od normálních vykládacích karet, na které jsem dosud byla zvyklá, trochu liší. A právě to mne přesvědčilo o tom, že je musím vyzkoušet.
PF 2020 + audiokniha Životní terno jako dárek
Postup stažení audioknihy Životní terno od Frederika Backmana z vydavatelství Audiotéka a Host naleznete na konci PF. Audio dárek věnovala Audioteka.cz.
Soutěž o 3x puzzle pro děti
Skládají vaše děti rády puzzle? Zkuste štěstí v naší soutěži, máme tady 3x puzzle: Prasátko Pepina- Zábava ve škole, Dinosauři a Auta - Přehlídka šampionů.
Starý jako čas sám
Všichni asi známe pohádku o Krásce a Zvířeti, že? Ale co když to bylo jinak? Co když hrozné prokletí ty dva spojuje mnohem víc, než by se mohlo zdát?
Recenze: Jak na sítě
Po knize Jak na sítě jsem sáhl z profesní povinnosti. Jsem marketér a věnuji se právě sociálním sítím.
Recenze: Múza z Vídně
Fascinující příběh krásné a talentované ženy, která pobláznila slavné.
Soutěž o 3 výtisky knihy Tajný život stromů
Krásná publikace Tajný život stromů může být právě vaše! Jedná se o výpravné vydání s mnoha fotografiemi. Tento titul německého autora Petera Wohllebena se stal světovým bestsellerem. Pojďte si o tuto knihu zasoutěžit, čeká na 3 šťastné výherce.
Recenze: Ta druhá
Carrie je úspěšnou televizní producentkou. Jak se zdá, její kariéru nemůže nic ohrozit. Jenomže otěhotní a na její místo nastoupí mladá a ambiciózní Emma. Emma, která se chová velice podivně.
Recenze: Máme na vybranou
V roce 1944 přivezl transport do Osvětimi šestnáctiletou Edith Egerovou. Přišla o rodiče a mnohokrát unikla jen o vlásek smrti. Prošla si peklem, ale ani to ji nezlomilo. Tahle dáma se totiž rozhodla stát vítězem ve svém vlastním životě.
Dětské encyklopedie - krásný dárek na Vánoce
Encyklopedie jsou tím pravým zdrojem informací pro všechny zvídavé děti, které se rády dozvídají něco nového a zajímavého. A když jsou fakta doplněna krásnými ilustracemi, cvičeními a úkoly, stane se z učení nekončící zábava.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!