RSS
archiv revue
Recenze: Sekerníkův jazz a Blues Mrtvého muže
Pokud si chcete odpočinout od současného čtení, kdy některé knihy jsou skoro jako přes kopírák, tak Sekerníkův jazz a Blues Mrtvého muže stojí za to.
Soutěž o 2x balíček 2 knih: Manekýna+Nástěnkář
Soutěžíme o dvě novinky autorské dvojice Tomáš Kristl a Sofie Králová. Balíček knih Manekýna+Nástěnkář čeká na 2 výherce!
Nová odměna ve věrnostním programu - sleva 10 % na velký dort z cukrárny KOLBABA
Správná výživa knihomola je kniha, kafe a dort. Proto jsme pro všechny věrné knihomoly připravili s cukrárnou KOLBABA super slevu.
UKONČENO - Sleva 100 Kč na učebnice a školní potřeby při nákupu nad 800 Kč + DOPRAVA ZDARMA
Nakupte v KNIHCENTRUM.CZ učebnice a školní potřeby se slevou 100 Kč, která platí při nákupu nad 800 Kč od 29. 8. do 31. 8. 2019.
UKONČENO - Hodnoťte knihy a vyhrajte zájezd pro 2 osoby do Budapešti
Soutěžíme o zájezd pro 2 osoby do Budapešti a další hodnotné dárky. Stačí napsat unikátní slovní hodnocení a výhra může být vaše.
S knihomolským tričkem myslíme i na muže. Ještě aby ne!
Od minulého týdne, kdy jsme dámy lákali na knihomolské tričko, jsme trnuli hrůzou, že se nám začnou ozývat pánové a budou si stěžovat na genderovou nevyváženost. A to si samozřejmě nemůžeme dovolit! :-)
100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Helenčino pečení Barevné posvícení
Známá cukrářka Helena Vybíralová se tentokrát zaměřila na veskrze podzimní recepty ovoněné skořicí a medem, ochucené švestkami a jablky, ozdobené ořechy i vláčnou čokoládou. K nákupu knihy získáte 100 KNIHCENTŮ navíc.
Recenze: Nikomu by neublížil
Bojácná Marion vyrůstá v rodinném domě spolu se svým starším bratrem Johnem s přestárlými rodiči Zetlandovými, kteří mají podivínské manýry.
Soutěž o 3 výtisky knihy Mořská panna
Historická pohádka inspirovaná skutečnou událostí. Pojďte si zasoutěžit o magický román Mořská panna.
Recenze: Nikdynoc
Nikdynoc je v zahraničí jednou z nejpopulárnějších fantasy sérií, kterou hltají jak mladí, tak i ti starší čtenáři.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!