RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - KNIHY DO 800 KNIHCENTŮ
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jsme přidali další várku nových odměn. Výběr starších titulů do 800 knihcentů.
Ivo Toman: „Dobré vztahy jsou kořením života.“
Vztahy – téma, které vždy zaujme. Často míváme ve vztazích nepořádek, který je potřeba uklidit, a tak hledáme způsoby, jak na to. Ivo Toman vám v nové knize Debordelizace vztahů nabídne řešení.
Recenze: Strom nebeského květu
Jens Oder se v lůně panenské přírody snaží zachránit přírodní bohatství pro další generace. Jenomže narazí na mocné nepřátele. Nepřátele, kteří se ženou za penězi a touží ovládnout svět. Jak dopadne střet neohroženého idealisty s bezohlednými korporacemi?
Soutěž o 3 výtisky knihy Naše bylinková lékárna
Zkuste své štěstí v soutěži o knihu slovenského autora - zkušeného bylinkáře a zároveň propagátora těsného soužití člověka s rostlinami. Naše bylinková lékárna přináší ucelené "portréty" 130 léčivých rostlin, které můžeme běžně sbírat v českých zemích i na Slovensku při svých vycházkách do přírody.
Prémiový obsah
číst více
29. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
KNIHCENTRUM.CZ má narozeniny. Slavte s námi!
Uběhlo už 12 let od vzniku společnosti KNIHCENTRUM.CZ. Těšíme se z toho, že společně s vámi můžeme oslavit další rok. Rádi vás odměňujeme, proto si nezapomeňte vyzvednout svou knihu zdarma. A ani návštěvníci ostravské kavárny nepřijdou zkrátka.
Recenze: Příbytky hudby
Dokážete si podle jejich hudby představit jejich bydlení? Zajímá vás, kde vznikly nejslavnější opery, symfonie nebo valčíky? Víte, kdo z nich byl bordelář, kdo propadl hazardu a kdo měl slabost pro starší vdané ženy? Společně navštívíme domovy hudebních skladatelů pěti století a odhalíme všechna jejich tajemství.
Designové notesy – vyberte si podle znamení!
Jsou lidi, kteří věří horoskopům a zajímají se o charakteristiky jednotlivých znamení zvěrokruhu, a lidi, kteří takovým věcem nepřikládají váhu. Ať už patříte ke kterékoli z těchto dvou skupin, elegantní minimalistický design i praktičnost nové řady notesů vydaných pod značkou PRESCO PUBLISHING jistě oceníte!
Recenze: Matematika zločinu
Tomáš Toman se popral v baru a během bitky přišel jeho protivník o život. Svědci se shodli, že šlo o nehodu, protože se na muže zřítil špatně usazený kámen. Jenomže obžaloba si nechala vypracovat posudek od Matematika zločinu. Jeho verdikt zněl: Vražda. Tohle není thriller, ale drsná realita.
Albert Čuba: „Literatura mi nedá spát.“
Herec, režisér, zakladatel a provozovatel ostravského Divadla Mír a nyní už i spisovatel Albert Čuba nám prozradil, že jeho touha po psaní je stále silnější. Zatím má na svém kontě první knížku Herec k nepřežití, která je na pultech knihkupectví od června.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!