Jiřina Bohdalová vaření rozumí a ráda předává publiku také inspiraci od svých kolegů. Herci i zpěváci v roli jejích hostů připravují recepty od přátel, z cest nebo i podle rodinných tradic. Máte tedy jedinečnou možnost zjistit, na čem si rády pochutnávají ikony české zábavní scény.
V kuchařce najdete mezi více než 80 vybranými recepty exotické speciality jako například mexickou fazolovou pastu od Petra Vacka, nebo klasiku, třeba ve formě vepřové panenky na portském víně v podání Petra Jandy. Nechybí ani vynikající moučníky jako obrácený koláč Jany Švandové či banánový dezert Ilony Csákové. Zkrátka, každý si v knize najde pro sebe to pravé ořechové.
Většina jídel je jednoduchá a jejich příprava zabere minimum času. Každý recept doplňují fotografie z přípravy pokrmu. Jak to celé probíhalo, se můžete podívat také na videu z televizního pořadu, které si lze otevřít a sledovat živě na internetu České televize pomocí webového odkazu nebo QR kódu ze stránky každé kapitoly.
Největší výhoda receptů přímo od známých osobností tkví v tom, že všechny jsou osvědčené. Přátelé Jiřiny Bohdalové mají vybraná jídla jako rodinné stříbro, které nikdy nezklame. Připravují je, když chtějí dobře pohostit své blízké, a ti nešetří chválou. Stejně s nimi můžete naložit i vy, nebo se pro vás může kuchařka Když hvězdy vaří… stát dobrým tipem na dárek.