VÍKENDOVÝ TRHÁK: extra sleva k e-shopové slevě na knihu plnou aktivit a oblíbenou hru

Domácí zpracování zvěřiny

Výbava, bourání masa, recepty
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788075412393
Značka: Vašut

Zboží máme skladem na prodejně. Expedujeme do týdne.

Dostupnost: IHNED odesíláme - poslední kusy
249 Kč
204 Kč
249 Kč
204 Kč
Ceny dopravy
Vývoj ceny
Anotace
Informace o sortimentu
recenze
Ceny dopravy
Vývoj ceny

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.

Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Zákazníci, kteří koupili toto zboží, zakoupili také
Čeština
Soudobé dějiny Badatelská učebnice dějepisu
Čeština

Soudobé dějiny Badatelská učebnice dějepisu

5.0 1
229 195
IHNED odesíláme
Čeština

Soudobé dějiny Badatelský pracovní sešit dějepisu

0.0 0
99 84
IHNED odesíláme
>
Zákazníci, kteří koupili toto zboží, zakoupili také
Čeština
Soudobé dějiny Badatelská učebnice dějepisu
Čeština

Soudobé dějiny Badatelská učebnice dějepisu

5.0 1
229 195
IHNED odesíláme
Čeština

Soudobé dějiny Badatelský pracovní sešit dějepisu

0.0 0
99 84
IHNED odesíláme
 

EXTRA SLEVA 6 %

i na zlevněné zboží

Dostávejte informace o novinkách
a akcích přímo do vaší schránky.

 
 

Sleva platí na první nákup nad 399 Kč.

 
 
 

Stačí jeden klik ve vaší e-mailové schránce a dveře do světa literatury se vám otevřou dokořán.

 

Potvrzovací e-mail vám mohl zabloudit i do složky Hromadné, Spam nebo Promo akce.