Hvězdy kuchyně TOP šéfkuchaři je faktografická autorizovaná biografie kuchařských mistrů současné české gastronomie.
Napsala ji Dana Čermáková, která se specializuje na psaní biografií známých osobností. O fotografický doprovod se postaral gastronomický fotograf Vlasta Macháček.
Stále se zvyšující úroveň gastronomie v České republice, dvě Michelinské hvězdy, které byly českým šéfkuchařům uděleny v březnu 2012, čím dál populárnější knihy kuchařských receptů, které mají na našem trhu své místo a konečně celá řada gastronomických show, jež známe z televize. A přitom o těch nejdůležitějších osobách - tedy šéfkuchařích- se toho moc neví.
Proto přišel čas, abychom se i o nich něco dozvěděli a představíme si je jednotlivě spolu s jejich oblíbenými recepty, jejichž výběr jistě poslouží jako výborná inspirace pro domácnost každého čtenáře.
Dočtete se, že v gastronomii se fantazii meze nekladou a věhlasní mistři vařečky vám prozradí své TOP recepty.
Vše je samozřejmě doplněno celou řadou krásných fotografií.
A na koho se soustředíme? V publikaci najdete celou řadu zvučných jmen jako Roman Paulus, Richard Fuchsa, Oldřich Sahajdák, Jaroslav Sapík, Zdeněk Pohlreich a další skvělí šéfkuchaři, ale i televizní hvězdy jako jsou Emanuel Ridi a Jiří Babica.
Hledáte-li neobvyklou knihu o oblíbených specialitách těch nejlepších šéfkuchařů České republiky a chcete-li se dozvědět i o nich něco bližšího, neváhejte a pořiďte si výpravnou knihu Hvězdy kuchyně TOP šéfkuchaři a nechte se vtáhnout do světa kulinářských kouzel a triků
Součástí publikace je rovněž představení jednotlivých restaurací a hotelů, v nichž TOP desítka šéfkuchařů působí..
Výborný tip na dárek pro jakoukoliv příležitost.