Kolikrát jste v práci bezmyšlenkovitě snědli k obědu obloženou bagetu, těstoviny od večeře nebo instantní polévku? Obědy, které jíme za pracovním stolem, bývají často nepříliš chutné, poměrně drahé, nezdravé nebo stále stejné. David Bez, autor knihy s lákavými fotografiemi, je původem Ital. Zajímá se o to, co má na talíři, a ví, že jíme hlavně očima. V knize najdete 260 chutných a zdravých salátů - jeden na každý pracovní den v roce. Rozdělené jsou podle ročních období, na své si přijdou nejen ti, co jedí vše, ale i vegetariáni, vegani, nebo milovníci syrové (raw) stravy… David Bez říká: „Nebudu vás učit vařit - v knize jsou pouze kombinace surovin, z nichž jsem saláty připravoval a které jsem pak s chutí snědl." vegetariáni, vegani, nebo milovníci syrové (raw) stravy… David Bez říká: „Nebudu vás učit vařit - v knize jsou pouze kombinace surovin, z nichž jsem saláty připravoval a které jsem pak s chutí snědl."