Síla přírodní fermentace

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788027130290
Jedninečná chuť a léčivá síla živých kultur
Značka: Alferia

Zboží máme skladem. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: IHNED odesíláme
399 Kč
339 Kč
399 Kč
339 Kč
Anotace

Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.

Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur.

V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).

Díky jedinečnému stylu autora, který mísí historky a exkurze z celého světa, více než stovku receptů a úvahy o fermentaci coby nástroji společenské změny, je tato kniha jedním z nejúspěšnějších titulů o fermentovaných potravinách vůbec.

Informace o sortimentu
Podnázev Jedninečná chuť a léčivá síla živých kultur
Druh sortimentu Kniha
Autor Sandor Ellix Katz
Překladatel Zuzana Ouhrábková
Značka Alferia
V prodeji od 20.11.2020
Rok vydání 2020
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 15.7 x 21.5 x 2.5 cm
Hmotnost 0.40 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 256
ISBN 978-80-271-3029-0
EAN 9788027130290
Interní kód 0344641
Produktový manažer Martina Křístková (martina.kristkova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy
Vývoj ceny