SOUTĚŽ BYLA UKONČENA
Odpovědi na soutěžní otázky
1. Recept na jakou dobrotu nám prozradil Roman Vaněk v rozhovoru na blogu? Na VÁNOČNÍ NÁDIVKU
2. Jaký je název série kuchařek, do které patří kniha Sváteční? Recepty pro každého
Výherci
1. Erika Bláhová
2. Marie Mertensová
3. Tomáš Prejza
Blahopřejeme!!!
* * * * *
Přes 180 fotografií a ilustrací! Více než 130 receptů. Přehledné postupy psané jednoduchým jazykem, kterému rozumí opravdu každý. Vše doplňují odpovědi na nejčastější otázky kolem pohoštění, na které se lidé ptají.
Jak nejlépe uvařit vejce natvrdo? Jak oloupat vejce? Jak uvařit brambory na salát? Jak osolit vodu na vaření brambor a zeleniny? Jak se špikuje maso na svíčkovou? Jak hezky připravím obloženou mísu? Byl by recept na veku? Co upéct sladkého na oslavu? Jak plánovat pohoštění na oslavu?
Sváteční je nadčasový průvodce pohoštěním českých a moravských domácností.
Malá ochutnávka obsahu: Legendy české kuchyně, kterým po generace patří čestné místo na našich svátečních stolech: obložený chlebíček - v hitparádě TOP 16 nejoblíbenějších variant, plněná vejce, šunková rolka v aspiku, hermelínový salát, vajíčková pomazánka, plněné broskve kuřecím, či krevetovým salátem, vaječná tlačenka, bramborový salát v několika skvělých variantách.
Nové varianty oblíbených českých jídel-Pečená svíčková na smetaně, vánoční bílá klobása bez mouky, vepřová pečeně se zelím a bramborovými knedlíky, pečená kachna, vánoční a velikonoční nádivka, paštiky, čerstvé klobásky, párty tlačenky, slané pečivo v nových variantách…
Soutěž o 3 výtisky knihy Sváteční probíhá od 16. listopadu do 22. listopadu 2023 do 23,59 hod. v internetovém knihkupectví KNIHCENTRUM.CZ.
Knihy do soutěže věnovalo nakladatelství Prakul, kterému velmi děkujeme.
Pravidla soutěže najdete ZDE. Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR - Soutěže.cz
Podmínkou soutěže je vyplnění e-mailové adresy, která je registrovaná do VĚRNOSTNÍHO PROGRAMU e-shopu KNIHCENTRUM.CZ, proto uvidí proklik na soutěžní formulář pouze zákazníci, kteří tuto podmínku splňují.