VELKÁ PODZIMNÍ SOUTĚŽ nejen o zájezd za 10 000 Kč

Systém kritických bodů v obchodě

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788090340121
HACCP

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
315 Kč
268 Kč
315 Kč
268 Kč
Anotace
Publikace poskytuje potřebné a ucelené informace a praktické návody k orientaci v oblasti zavedení systému HACCP při prodeji potravin. Je určena především pro provozovatele v oblasti malého a středního podnikání. Její text zahrnuje na různých úrovních (od velmi obecného po odbornější) vysvětlení principů správné hygienické praxe, principů HACCP, přehled možných zdravotních nebezpečí z potravin, shrnutí požadavků na osobní a provozní hygienu a také praktický návod s příklady dokumentace, které prodejcům mohou posloužit při zavádění nových postupů, pro splnění požadavků evidence systému i pro již zmíněnou potřebu doložit dodržení podmínek v případě sporů.
Informace o sortimentu
Podnázev HACCP
Druh sortimentu Kniha
Autor Marie Jechová, Michal Voldřich
Značka České a slovenské odbor.nakl.
V prodeji od 17.03.2006
Rok vydání 2006
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 21.5 x 29.5 x 0.5 cm
Hmotnost 0.41 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 74
Poslední dotisk 09/2010
ISBN 80-903401-2-1
EAN 9788090340121
Interní kód 0062705
Produktový manažer Eva Jurčová (eva.jurcova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy