Tajnosti francouzského pekaře

Pevná s přebalem matná
EAN:9788025714713
Značka: ARGO

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
189 Kč
155 Kč
189 Kč
155 Kč
Anotace
V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde „pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu".
Informace o sortimentu
Název v originále Confessions of a French Baker
Druh sortimentu Kniha
Autor Peter Mayle
Překladatel Jiří Sedláček
Značka ARGO
V prodeji od 13.07.2015
Rok vydání 2015
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 14.1 x 20.7 x 2.0 cm
Hmotnost 0.26 kg
Vazba Pevná s přebalem matná
Počet stran 128
Poslední dotisk 09/2015
ISBN 978-80-257-1471-3
EAN 9788025714713
Interní kód 0189489
Produktový manažer Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy