Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788080913236
Značka: EXPOL PEDAGOGIKA

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
691 Kč
622 Kč
691 Kč
622 Kč
Anotace
Cieľom učebnice Technológia 2 kuchár je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov, ktoré nadväzujú na učivo učebnice Technológia 1 kuchár. Učebnica sa venuje technológii prípravy bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor K. Gara, D. Máziková, Ľ. Verčimáková, J. Motola
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
Rok vydání 2013
Pořadí vydání 2. vydání
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 88
ISBN 978-80-8091-323-6
EAN 9788080913236
Interní kód 0210728
Produktový manažer Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy