Technologie přípravy pokrmů 1

Série: Učebnice
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788071689126
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Značka: FORTUNA

Zboží máme skladem. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: IHNED odesíláme
190 Kč
162 Kč
190 Kč
162 Kč
Anotace
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Informace o sortimentu
Podnázev Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Druh sortimentu Kniha
Autor Pavel Otoupal, Hana Sedláčková
Značka FORTUNA
V prodeji od 01.07.2005
Rok vydání 2004
Pořadí vydání 3. vydání
Rozměry 20.8 x 22.4 x 0.8 cm
Hmotnost 0.26 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 88
Edice Učebnice
Poslední dotisk 10/2024
ISBN 80-7168-912-2
EAN 9788071689126
Interní kód 0056373
Produktový manažer Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy
Vývoj ceny