Technologie přípravy pokrmů 3

Série: Učebnice
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788073730321
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Značka: FORTUNA

Zboží máme skladem. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: IHNED odesíláme
Zobrazit dostupný počet ks
190 Kč
162 Kč
190 Kč
162 Kč
Anotace
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Informace o sortimentu
Podnázev Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Druh sortimentu Kniha
Autor Hana Sedláčková
Značka FORTUNA
V prodeji od 01.12.2008
Rok vydání 2008
Pořadí vydání 2. vydání
Rozměry 20.6 x 30.1 x 1.6 cm
Hmotnost 0.28 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 96
Edice Učebnice
ISBN 978-80-7373-032-1
EAN 9788073730321
Interní kód 0091497
Produktový manažer Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy
Vývoj ceny