Ultrazpracovaní lidé

Proč nedokážeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo a co s tím?
Série: Pod povrchem
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788075552167

Zboží máme skladem. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: IHNED odesíláme
469 Kč
399 Kč
469 Kč
399 Kč
Ceny dopravy
Vývoj ceny
Anotace
Informace o sortimentu
recenze
Ceny dopravy
Vývoj ceny

Jste to, co jíte. Ale víte, co to skutečně je?

V dnešním světě jsme totiž často zahlceni potravinami, které jsou více produktem potravinářského průmyslu než skutečným jídlem. Co nás ale nutí je konzumovat, ačkoliv mnohdy víme, že vznikají spíše v chemických laboratořích než v kuchyních našich babiček?

Lékař, vědec a popularizátor v oblasti veřejného zdraví Chris Van Tulleken nám ve své knize odhaluje tajemství toho, proč po ultrazpracovaných potravinách všichni tolik toužíme, co přesně dělají s naším zdravím i psychikou a jak s touto závislostí úspěšně bojovat.

Jeho čtivý průvodce nás do hloubky provede rozsáhlými výzkumy a osobními zkušenostmi ohledně rizik a enormních dopadů spojených s častou konzumací ultrazpracované stravy a naučí nás, jak zakomponovat do svého života zdravější stravovací návyky a obnovit rovnováhu, kterou naše tělo tolik potřebuje.

Blog Knihcentrum revue