Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Před časem jsme vám přinesli ukázku z kuchařské knihy Sladkosti bez výčitek, kterou ocení zejména ti z vás, kteří trpí alergií na lepek nebo jeho intolerancí.
Před časem jsme vám přinesli ukázku z kuchařské knihy Sladkosti bez výčitek, kterou ocení zejména ti z vás, kteří trpí alergií na lepek nebo jeho intolerancí.
Slavnostní křest této knihy proběhl 18. listopadu 2014 v restauraci SOHO za účasti autorky Tatiany Jelínek. Akci moderovala Gabriela Partyšová, kmotrem knihy byl Jiří Menzel.
Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.
<
>
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte jej s přáteli.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.
Naším hostem byl doktor Jan Hnízdil, průkopník české psychosomatické medicíny. Povídali jsme si o jeho nové knize Jak být zdravý v nemocné společnosti, o příbězích jeho pacientů, ale také o obyčejném životě — čemu se věnuje na chalupě a jak si užívá zázraky přírody na samotě u lesa.