Tip na dárek: KÁVOVÁ EDICE PRO KNIHOMOLY – sleva 20 % jen do 22.11.

Všetko o údení

Série: Kuchařky
Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788027120420
Rady, tipy, recepty
Značka: GRADA

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
276 Kč
235 Kč
276 Kč
235 Kč
Anotace
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.

Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.

Informace o sortimentu
Podnázev Rady, tipy, recepty
Druh sortimentu Kniha
Autor Vladimír Dyk
Značka GRADA
V prodeji od 05.02.2019
Rok vydání 2018
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 17.2 x 24.4 x 1.4 cm
Hmotnost 0.37 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 132
Edice Kuchařky
ISBN 978-80-271-2042-0
EAN 9788027120420
Interní kód 0287211
Produktový manažer Andrea Rudinská (andrea.rudinska@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy