Právě začal BLACK FRIDAY!

Novinka

Zpracování masa & Domácí zabijačka

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788088306306
Značka: Profi Press

Zboží máme skladem. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: IHNED odesíláme
784 Kč
643 Kč
784 Kč
643 Kč
Anotace

Příručka pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o mase i možnostech jeho zpracování, rozšířit svůj sortiment výrobků či jen si v domácích podmínkách zkusit něco nového. Kniha srozumitelně popisuje vlastnosti masa i pochody, které v něm probíhají. Ty ovlivňují nejen kvalitu, konzistenci, chuť i vůni masa, ale také pokrmů a výrobků z něj připravených. Podrobně se věnuje i surovinám, zařízením a postupům používaným při zpracování masa (jatečnictví, bourání a vykosťování masa, používaným obalům) a jeho uchovávání (tepelné opracování, solení, uzení). Přínosný je podrobný tabulkový přehled nejrůznějších závad a jejich příčin, které mohou vznikat při porážení, opracování masa i přípravě masných výrobků. Důležitá kapitola se věnuje domácí zabijačce prasete a přípravě zabijačkových výrobků. Závěrečná část knihy přináší receptury a postupy přípravy různých druhů masných výrobků (jaternic, jelítek, tlačenek, játrových výrobků, párků, klobás, salámů měkkých i trvanlivých, uzených mas, masových konzerv).

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Ing. Jiří Altera, Ing. Libuše Alterová
Značka Profi Press
V prodeji od 18.11.2024
Rok vydání 2024
Pořadí vydání 1. vydání
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 238
ISBN 978-80-88306-30-6
EAN 9788088306306
Interní kód 0464719
Produktový manažer Martina Křístková (martina.kristkova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy
Vývoj ceny