Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

Pevná s přebalem lesklá
EAN:9788088063001
Značka: Stopa

Zboží máme skladem. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: IHNED odesíláme
199 Kč
163 Kč
199 Kč
163 Kč
Anotace

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Jaroslav Vašák
Značka Stopa
V prodeji od 07.04.2015
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 21.6 x 24.8 x 1.5 cm
Hmotnost 0.82 kg
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Počet stran 160
ISBN 978-80-88063-00-1
EAN 9788088063001
Interní kód 0186344
Produktový manažer Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy
Vývoj ceny