RSS
archiv revue
První kniha české autorky s tematikou jedlých dárků…
Kniha Denisy Bartošové nazvaná Láska prochází kuchyní obsahuje recepty na jedlé dárky všeho druhu: pro děti, muže, ženy, kamarády a ke všem možným příležitostem.
Jitka Volfová: Smlouva s Evou - ukázka z knihy
Druhý díl erotické trilogie Jitky Volfové vyjde sice až 10. října, pro nedočkavé čtenáře máme ukázku z knihy už dnes. Smlouva s Evou s podtitulem Zkouška lásky je pokračováním úspěšné knihy Smlouva s Adamem.
U příležitosti 20. narozenin populární poprockové kapely Chinaski vyjde kniha
Vyprávění Michala Malátného o historii skupiny a osm rozhovorů se členy kapely, manželkou tragicky zemřelého bubeníka Pavla Grohmana i dalšími lidmi z okruhu kapely - to vše najdete ve vůbec první knize o kapele Chinaski nazvané Chinaski poprvé.
Hra na život a na smrt v novém thrilleru Alexandera Stainfortha Krvavá Mary
O legendě západního světa - Krvavé Mary (Bloody Mary) byla napsána spousta příběhů. Pojďte se nechat vtáhnout do děje jednoho z nich v knize Krvavá Mary, jejímž autorem je Alexander Stainforth.
Vychází kniha Luboše Xavera Veselého Jak se vraždí v Čechách
Příští týden vydává nakladatelství Daranus knihu Jak se vraždí v Čechách, jejímž autorem je oblíbený rozhlasový moderátor Luboš Xaver Veselý.
Hříchy a vášně přemyslovských králů
V knize Hříchy a vášně přemyslovských králů nahlíží známý spisovatel a publicista Jan Bauer na přemyslovské krále (a jejich předchůdce knížata) nejen jako na historické osobnosti, ale hlavně jako na muže z masa a kostí.
Maya Banks vás zavede v erotickém románu Pád do světa vášně a luxusu
Plodná autorka Maya Banks, která napíše několik knih ročně, přichází na český knižní trh s erotickou trilogií Bez dechu. Hrdiny prvního dílu Pád jsou Mia Crestwell a Gabe Hamilton.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!