RSS
archiv revue
Malí velcí spisovatelé
O některých z nich se říká, že jsou velcí spisovatelé. Ale když se podíváme na jejich skutečnou výšku, kolik myslíte, že tito literární giganti doopravdy měří či měřili?
Nové KNIHCENTRUM revue ZDARMA v prodejnách a ve vašich objednávkách
Vyšlo nové číslo KNIHCENTRUM revue, které obdržíte zdarma v prodejnách KNIHCENTRUM.CZ a ve vašich zásilkách z e-shopu.
UKONČENO - 11. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Za ulovené KNIHCENTY můžete získat dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Léčivá pavučina
Záhadoložka Olga Krumlovská a vědec Jiří Alexa vydali před dvaceti lety knihu Léčivá pavučina a dalších 77 zázraků, která osobitým způsobem spojovala esoterický a vědecký způsob nazírání na neobvyklé jevy a metody alternativní medicíny. Autorka nyní přichystala k této knize rozšířenou a upravenou verzi. O tuto novou knihu si teď můžete zasoutěžit.
Beseda: Sandra a Richard Pogodovi - Hoď se do pogody
Populární herečka Sandra Pogodová představila v Domě knihy svou novou knihu HOĎ SE DO POGODY, která je plná jejího nezaměnitelného humoru a obrovské energie. Knihu autorka napsala se svým otcem Richardem Pogodou. Jednotlivé povídky vám dovolí nakouknout až do obýváku této neobyčejné rodiny.
Iveta Svobodová: ,,Píšu každý den, je to závislost.“
Podivné přátelství je název nejnovější knihy Ivety Svobodové. Píše psychologicky napínavé detektivky, ale také komediální divadelní hry a televizní seriály. Více o sobě prozradila v odpovědích na naše otázky.
Beseda: Julie Urbišová - Doma v NOLA
O pestrém životě v New Orleans si v Domě knihy v Ostravě povídala s hosty besedy novinářka Julie Urbišová. Představila zde svou knihu Doma v NOLA.
Recenze: Hortenzie v zahradě
Hned u úvodu se přiznám, že nejsem odborníkem na květiny. I když žiji na malé vísce a mám velkou zahradu, péči o ni (myslím tu zkrášlovací, protože rytí, okopávání, hnojení atd. provádím samozřejmě já) s radostí přenechávám své ženě, která se v tom vyzná mnohem lépe.
Tanja Askani: "Práci s vlky jsem přizpůsobila svůj privátní život."
O životě s vlky a hlubokém vztahu k nim vypráví Tanja Askani v knize Vlčí stopy.
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Černobyl
Kniha Černobyl se během chvíle vyšplhala mezi nejprodávanější tituly posledního měsíce. Zjistěte také, co se tenkrát stalo.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!