Kniha vyšla na podzim loňského roku a stále se opakovaně objevuje na prvních příčkách prodejnosti v našem žebříčku. Takže šeptanda (nejen) v kulinářksých domácnostech asi funguje perfektně.
Josef Maršálek nám vše o kynutém pečivu a své vymazlené kuchařce prozradil v ROZHOVORU.
Kolegyňe z redakce navíc vyzkoušela jeden recept. Mrkněte, jak se jí povedly BERLÍNSKÉ KOBLIHY.

Tu Vám garantujeme i v případě, že si objednáte pouze tuto knihu.
Sledujte nás na Instagramu, Facebooku i tady na blogu, ať vám nic neuteče. 😉
Například to, že na podzim se chystá Josef Maršálek s nakladatelstvím Česká televize vydat novou knihu. A pokud ještě nemáte KYNUTÉ, tak si rychle kuchařku objednejte, zásoby nejsou bezedné, jedna po druhé mizí ze skladu. A dotisk bude také až na podzim.
Například to, že na podzim se chystá Josef Maršálek s nakladatelstvím Česká televize vydat novou knihu. A pokud ještě nemáte KYNUTÉ, tak si rychle kuchařku objednejte, zásoby nejsou bezedné, jedna po druhé mizí ze skladu. A dotisk bude také až na podzim.