BLACK FRIDAY = čtení a zábava od 39 Kč

Ochutnejte čokoládovou slevu! 😊

archiv revue
Mezinárodní den čokolády musíme rozhodně oslavit, protože snad není nikdo, kdo by neměl rád tuhle báječnou chuť. A jak jinak slavit, než se slevou?
Tmavá, bílá, růžová, s náplní nebo bez, čokoláda je prostě vášeň. No, někdy je to i posedlost, když člověk v deset večer horečně hledá něco dobrého na zub. 😊 A co teprve čokoládová zmrzlina… Kousek čokolády asi neodmítne nikdo z nás, a navíc se z ní dají vytvářet výborné dezerty, jaké se jen a jen rozplývají na jazyku, a přitom vás nepřinutí strávit půl dne v kuchyni. Tím se dostáváme k tomu, oč tu běží. Máme pro vás k Mezinárodnímu dni čokolády sladkou slevu 20 % na báječné knihy, se kterými si určitě moc rádi osladíte život. Pojďte si vybrat tu nejlepší právě pro vás.

Dorty a dezerty

Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromující svatební) dorty, tak i super snadné dezerty, které připravíte během chvilky, když vás přepadne nečekaná návštěva anebo chuť na sladké. V kuchařce se mimo jiné dozvíte, jak správně vyšlehat bílky, rozpustit ve vodní lázni čokoládu, pracovat s fondánem, slavnostně - kytkami či ovocem - ozdobit dort, udělat čokoládové hobliny, pracovat se želatinou a jak na božské poháry a domácí zmrzlinu.

160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol:

Klasické dorty a dezerty
Čokoláda a kakao
Zákusky z cukrárny
Slavnostní dorty
Dorty a dezerty s ovocem
Nepečené dorty a dezerty
Zmrzliny a poháry
Servis

zobrazit více
327
IHNED odesíláme

150 sladkých receptů

Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou, tentokrát sladkou, kuchařku! Jak název napovídá, nová kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na dezerty, které jsme v redakci časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali.

Tahle kuchařka je splněným snem všech, kteří zbožňují sladké! Najdete v ní ty nejlepší recepty na tradiční koláče, omračující dorty, hity cukráren i slavné dezerty z celého světa, které se od roku 2004 objevily na stránkách časopisu Apetit. A samozřejmě jsme přidali i recepty úplně nové! Pomůžeme vám ve chvíli, kdyby budete řešit, jaký moučník upéct na neděli anebo čím se blýsknout na rodinné oslavě. S námi hravě zvládnete upéct koláče z kynutého těsta, třípatrový svatební dort i mistrovské kousky francouzské cukrařiny. Nechybí ani kapitola se sladkými jídly a návod na domácí zmrzlinu a dezerty z ní. S naší knihou bude váš život opravdu sladký!

 V kuchařce THE BEST OF Apetit – 150 sladkých receptů najdete tyto kapitoly:

  • Na neděli
  • Slavnostní kousky
  • Z cukrárny
  • Světové dezerty
  • Sladká jídla
  • Zmrzliny
zobrazit více
450
IHNED odesíláme

Moučníky

Kniha Moučníky obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den. Kniha o 160 stranách je rozdělená do kapitol:

Recepty od babičky,
Bábovky & chlebíčky,
Buchty na plech,
Muffiny & Cupcaky,
Ovocné moučníky,
Rolády & záviny,
kapitolu Zdravé & lákavé 
Sladká jídla

Pěkně pohromadě v ní najdete všechny recepty, které potřebujete pro běžné sladké pečení – na nedělní odpoledne, pro nečekanou návštěvu, na snídani nebo dětem ke svačině. Autorky kuchařky zařadily i tradiční recepty jako jsou kynuté buchty, lívance, koblihy, koláče s drobenkou a další stálice české kuchyně s podrobným postupem, takže je zvládne připravit úplně každý. A nechybí ani praktický servis a spousta užitečných rad.

zobrazit více
327
IHNED odesíláme

Koláče

První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů

První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý!

Stovka pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených koláčů je rozdělena do osmi kapitol: Tvarohové koláče, Ořechové koláče, Letní ovocné koláče, Podzimní ovocné koláče, Čokoládové koláče, České koláče, Světové koláče, Zdravé koláče.

Vyberte si koláč podle své chuti!

zobrazit více
327
IHNED odesíláme

Ubrousku, prostři se!

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.

Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály.

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:

Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody)
Volání divočiny (recepty na zvěřinu)
Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby)
Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka, vepřové koleno…)
Domácí cukrárna (božské zákusky z české cukrárny - větrník, rakvička, harlekýn…)
Tak chutná domov (pečené kuře, kachna s nádivkou, řízky…)
Rodinné stříbro (slavné české koláče + kváskový chléb)

zobrazit více
327
IHNED odesíláme

Honzo, vstávej!

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí housky, pomazánky… Nechybí ani hlavní sladká jídla, která nemají v žádné jiné kuchyni obdoby, a moučníky (bublanina, mramorová bábovka, jablečný štrúdl, makový závin…).

Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů.

Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni milujeme a které voní dětstvím: na husté polévky, vývar s játrovými knedlíčky, luxusní svíčkovou, kuře na paprice, buřtguláš, ovocné knedlíky jako od babičky, koláče s drobenkou… Všechny jsou vyladěné k dokonalosti v redakční kuchyni Apetitu a doplněny tipy a triky od známých šéfkuchařů.

Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít typicky české suroviny, něco z málo z historie, ze života např. V. Vrabce, M. D. Rettigové, A. Kejřové a dalších gastro velikánů atd.

Vychutnejte si s námi to nejlepší z naší kuchyně!

zobrazit více
327
IHNED odesíláme

Čokoláda

24. kuchařka Edice Apetit 160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti pro každodenní potěšení. A jako bonus přidáme i recepty, které vás přesvědčí, že čokoládě to sluší i v kombinaci s chilli a masem. Být čokoholikem je tak snadné…
zobrazit více
327
IHNED odesíláme

Americká krása

Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd.

Procestovali jsme USA křížem krážem - od východu na západ, bychom pro vás všechny tyhle recepty posbírali a sepsali do jedné knihy.

Naučíme vás v ní grilovat na americký způsob, upéct nelepší jablečný páj i newyorský cheesecake, nazdobit cupcaky, prozradíme oblíbené recepty tex-mex kuchyně, jak na humra atd.

Všechny recepty jsou vyzkoušeny a vyladěny v redakční kuchyni časopisu Apetit.

 Kapitoly:

  • Big Apple
  • Na cestě
  • Jižanské blues
  • S rodinou u stolu
  • Kouřové signály
  • Sladký konec
zobrazit více
327
IHNED odesíláme
-ice-
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.
Související produkty
Čeština
Americká krása
Čeština

Americká krása

0.0 0
399 327
IHNED odesíláme
Čeština

Čokoláda

0.0 0
399 327
IHNED odesíláme
Čeština

Honzo, vstávej!

0.0 0
399 327
IHNED odesíláme
Čeština

Ubrousku, prostři se!

0.0 0
399 327
IHNED odesíláme
Čeština

Koláče

0.0 0
399 327
IHNED odesíláme
Čeština

Moučníky

0.0 0
399 327
IHNED odesíláme
Čeština

150 sladkých receptů

0.0 0
549 450
IHNED odesíláme
Čeština

Dorty a dezerty

0.0 0
399 327
IHNED odesíláme
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte jej s přáteli.

Nejnovější články

Možná jste o Abhejali Bernardové dosud neslyšeli, a my bychom to rádi napravili. Tahle inspirující žena jako desátý člověk na světě dokončila výzvu „Oceans Seven“. Je první člověk pocházející ze země bez moře, každou přeplavbu navíc zvládla na první pokus. Pracuje jako překladatelka a šéfka nakladatelství Madal Bal. Je také mistryní ČR v běhu na 100 km a 24 h, od 18 let se věnuje meditaci. O svých výpravách nejen po světě, ale hlavně do vlastního nitra, napsala knihu Dokud voda neskončí. Nedávno vyšla i audiokniha, kterou namluvila Tereza Bebarová.
V sobotu 16. listopadu jste se mohli v Ostravě setkat s Karin Krajčo Babinskou, autorkou knižní novinky Čarodějky, která se konala v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM.cz. Autorku doprovodil Richard Krajčo.
„Manžel je Nebesy. Žena je Zemí. Manžel je sluncem, což jej činí stálým, jako je ona jasná koule. Žena je měsícem, ubývajícím a mizejícím, ale nevyhnutelně slabým. Nebesa jsou uctívána na obloze nad námi, země je dole, špinavá a šlape se po ní.“ – citace z knihy, str. 196 –