Sladké i slané dobroty pro každého
Oblíbený český cukrář a pekař Josef Maršálek si pro vás společně s Terezou Bebarovou připravil recepty, nad jejichž fotografiemi se vám budou sbíhat sliny. A co teprve po jejich upečení. Co je důležité, recepty jsou vhodné i pro méně zdatné „kuchtíky“, protože i ty největší dobroty lze připravit snadno a bez zbytečného stresu. V knize Buchty po ránu najdete praktické rady typu, co dělat, když těsto nevykyne, nebo jak správně vymazat formu na bábovku.
Kuchařka Buchty po ránu přináší recepty jak pro milovníky sladkého, tak slaného pečení. Najdete v ní kynuté koláče, plněné pečivo, smažená těsta, bábovky, recepty z máku nebo z čokolády, dorty, bramborové recepty, dobroty z listového těsta či odpalované hmoty a další. Můžete vyzkoušet výborné plněné pizza langoše, šátečky s ořechovou náplní, borůvkové muffiny, větrníky, valašské frgály nebo třeba trhaný chléb. Kniha potěší také bezlepkáře
Recepty do pěti ingrediencí
Pro ty z vás, kdo rádi pečou, ale volí heslo „méně je někdy více“, si Josef Maršálek připravil recepty, ke kterým vám stačí maximálně pět ingrediencí. Najdete mezi nimi dorty, sušenky, koláče a další.
Pečení s Josefem a Terezou je radost, a tak vám přejeme, ať si té radosti užijete dosyta, ať už se rozhodnete pro jakýkoliv chutný recept z kuchařky Buchty po ránu.
Markéta Bolfová