Udírny a uzení

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788024712611
maso - masné výrobky - ryby
Značka: GRADA

Zboží máme skladem. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: IHNED odesíláme
179 Kč
152 Kč
179 Kč
152 Kč
Anotace
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Informace o sortimentu
Podnázev maso - masné výrobky - ryby
Druh sortimentu Kniha
Autor Egon Binder
Značka GRADA
V prodeji od 20.04.2005
Rok vydání 2005
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 13.2 x 19.0 x 0.5 cm
Hmotnost 0.15 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 112
Poslední dotisk 02/2021
ISBN 80-247-1261-X
EAN 9788024712611
Interní kód 0052362
Produktový manažer Martina Křístková (martina.kristkova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy
Vývoj ceny