Čokoláda

Pevná s přebalem lesklá
EAN:9788073904982
Lahodné recepty a profesionální postupy pro výrobu sušenek, koláčů, sladkostí...
Značka: Omega

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
499 Kč
424 Kč
499 Kč
424 Kč
Anotace
Pro všechny, kdo mají rádi čokoládu, jsou tu sladké, netradiční recepty,klasické i současné. Kirsten Tibballs, šéfkuchaři přezdívaná ,,australská královna čokolády“, provozuje školu pro domácí kuchaře, kteří chtějí ovládnout jemné umění čokolády a cukrářství. Její dlouholeté zkušenosti učitelky jí umožnily shromáždit tuto úžasnou sbírku receptů pro všechny, kteří si rádi dají něco sladkého na zub a kteří chtějí ohromit své přátele a rodinu pečlivě připravenými pokrmy z čokolády. Čokoláda je vždy hlavní ingredience každého receptu.
 
Recepty jsou rozdělené do tří kategorií: lehké, středně těžké a obtížné. Kirsten pečlivě krok za krokem popisuje celou přípravu a doprovází ji mnoha fotografiemi, takže budete mít dokonalý přehled o celé přípravě. Čokoládové brownies, sušenky s kokosem či malinami, čokoládové koláče, karamelová
nebo čokoládová pěna, čokoládový krém brulee, mléčné čokoládové medové pralinky... To je čokoláda! Svůdná, nádherná, nejlepší!
Informace o sortimentu
Podnázev Lahodné recepty a profesionální postupy pro výrobu sušenek, koláčů, sladkostí...
Název v originále Chocolate
Druh sortimentu Kniha
Autor Kirsten Tibballs
Značka Omega
V prodeji od 26.10.2016
Rok vydání 2016
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 21.0 x 26.5 x 2.8 cm
Hmotnost 1.07 kg
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Počet stran 256
ISBN 978-80-7390-498-2
EAN 9788073904982
Interní kód 0212167
Produktový manažer Tereza Wawreczková (tereza.wawreczkova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy