Konečně je tu léto – pojďte grilovat a sbírat KNIHCENTY do věrnostního programu!

archiv revue
Vařit venku neznamená sice jen grilování, ale přesto si okamžitě představíme vůni něčeho dobrého, co se peče na grilu, a bude skvěle chutnat. Nová kuchařka poslouží jako inspirace, jaké dobrotky si ukuchtit. Připravili jsme pro vás několik tipů na knihy, a navíc můžete nasbírat body. Pokud si koupíte některou publikaci o grilování z tohoto článku, získáte dvojnásobek KNIHCENTŮ do věrnostního programu. AKCE PLATÍ od 8. do 16. 6. 2023.
Grilování zkrátka k létu patří a bez toho by to léto snad ani nebylo to pravé, co všichni máme rádi. Vaření pod širým nebem je trendem poslední doby a asi není nikdo, koho by to nebavilo. Grilovačky jsou jako stvořené k letnímu setkání s kamarády, zábavě a samozřejmě jsou hlavně o dobrém jídle i pití. A protože nikdy není dost inspirace, jak a co jednoduše a chutně na grilu ukuchtit, je tady naše nabídka.

DVOJNÁSOBEK BODŮ DO VĚRNOSTNÍHO PROGRAMU

Kupte si některou kuchařku o grilování, kterou nabízíme v tomto článku, a získejte díky tomuto nákupu dvojnásobek bodů – KNIHCENTŮ – do věrnostního programuKaždá utracená koruna se promění ve 2 KNIHCENTY! Rychleji tak nasbíráte body na odměny, na které jindy dosáhnete pouze v případě, že utratíte více.

Pozor! NEPLATÍ na koupi knihy z našeho knižního bazaru.

AKCE PLATÍ od 8. do 16. 6. 2023.

Ocenění

Grilování

Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“

Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana.

Kuchařka vychází v nové edici „Recepty pro každého“ a standardně obsahuje tipy na grilování a jednoduché recepty, kterých je více než stovka. Nově však přináší odpovědi na nejčastější otázky kolem grilování, na které se lidé ptají.

Je lepší gril na dřevěné uhlí nebo na plyn? Jaké je nejlepší koření? Jaké maso je nejlepší na gril? Jaká je nejlepší marináda? Grilovaná zelenina? Vepřová krkovice na grilu? Nevím, jak grilovat burgery, jak nevysušit kuře na grilu… Zkrátka a dobře, k tomu, jak lépe grilovat, stačí tato kniha.

zobrazit více
299
IHNED odesíláme

Jak grilovat

Kniha pomůže řešit otázky, se kterými jste se jistě setkali při grilování, ale nevěděli jste, na koho se obrátit, aby vám poradil. Povede vás na každém kroku pečením na otevřeném ohni: od výběru a koupi grilu až po bezpečné zapálení ohně a jeho používání na přímé a nepřímé grilování a uzení. Přehled základních jídel a jejich úprav, které by měl každý umět na grilu připravit; perfektní kuřecí prsa; ryby, které se nelepí na mřížku grilu; jemné šťavnaté kotlety i náročnější jídla, která z vás udělají hvězdu pikniku a rožni.
zobrazit více
491
IHNED odesíláme

Udíme a grilujeme

Skvělá kniha pro všechny milovníky uzení. Informace o technice, materiálech a ochucování, 70 receptů – od žebírek po steaky.
zobrazit více
297
IHNED odesíláme

Letní grilování

Léto bez grilování by snad nebylo to pravé léto. Pokud rádi trávíte volný čas na zahrádce, milujete dobré jídlo a společnost rodiny a přátel, pak je pro vás tato kniha jako dělaná. Inspirujte se skvělými recepty, přehledně rozdělenými do jednotlivých kapitol, a okouzlete své hosty skvělým a rychlým pohoštěním. Máte chuť na rybu, středně propečený steak, kuřecí křídla, marinovaná žebírka nebo grilovanou zeleninu? Na své si přijde opravdu každý. Nechybí ani recepty na výtečné omáčky a dresinky, stejně tak vás jistě potěší i tipy na osvěžující letní drinky pro děti i dospělé.
zobrazit více
147
Poslední kusy

Grilování 50 snadných receptů

Grilování a opékání na rožni náleží k nejstarším a nejjednodušším známým způsobům vaření. Kniha Grilování přináší recepty na takové pochoutky jako vepřová žebra marinovaná v pivu, kuřecí kebab s jarní cibulkou, grilovaný pstruh s citronem, šalvějí a olivovým olejem, pečené brambory plněné sýrem či grilované plněné švestky ve slanině.
zobrazit více
245
IHNED odesíláme

Vášeň pro grilování

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, vepřového, drůbežího i jehněčího masa, ryb a plodů moře i zeleniny včetně příloh, omáček a marinád jsou na fotografiích vkusně upravené. Pokrmy dokazují, že při grilování není důležitá výše vynaložených nákladů nebo působivé doplňky, ale ve správném okamžiku udělat to, co je třeba. Odměnou je pak požitek z grilování na nejvyšší úrovni.
zobrazit více
409
IHNED odesíláme

Jak grilovat zeleninu

Kniha slavného amerického autora kuchařek o grilování Stevena Raichlena přináší tentokrát více než šedesátku dokonale vyladěných receptů zaměřených na grilování zeleniny. Z nich si vybere každý - vegetariáni i všežravci, kteří chtějí na grilovací party zařadit více zeleniny a jiných bezmasých surovin v chutných úpravách.

Najdete tu například návod na grilovaný ledový salát s uzenou rančerskou zálivkou, Raichlenovu pizzu Margherita, grilované artyčoky s harissovou majonézou, cuketové špízy s bylinkovo-citronovým máslem nebo grilovanou kukuřici na čtyři způsoby.

V praktickém úvodu se dozvíte všechno o potřebném vybavení a grilování jako takovém, autor vás povede na každém kroku: od výběru grilu přes bezpečné zapálení ohně až po nezbytné pomůcky. Na konci knihy najdete tipy, jak na grilu zacházet s více než třemi desítkami druhů zeleniny, které znáte a běžně z nich vaříte, nebo zeleniny, s nimiž se možná chystáte seznámit.

zobrazit více
327
IHNED odesíláme

Grilování (Pohlreich)

V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit - je tu zkrátka 100 + 40 důvodů, proč se pustit do grilování! Na grilu se pod vedením Zdeňka Pohlreicha naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Zvládnete taje ohně i různé grilovací metody, seznámíte se i s méně obvyklými způsoby přípravy a surovinami.

Kniha Grilování byla nominována na cenu Český bestseller za rok 2015 v kategorii Kuchařky.

zobrazit více
551
IHNED odesíláme

KETO Grilování

V českém překladu vydáváme další knihu od autorek bestselleru KETO pečivo. Pokud chcete hubnout a zhubnout jednou provždy, je třeba hlavně omezit přísun sacharidů. Jenže je tolik dobrot, kterých se nechcete vzdát! Třeba nechcete přijít o víkendovou grilovačku s přáteli. S touto kuchařkou však může být všechno jinak! Uvnitř totiž najdete všechny ty oblíbené omáčky, dressingy, marinády, hamburgery, hot-dogy a další jídla na gril v keto, tedy nízkosacharidové verzi. Takže si grilovačku nejenže užijete, ale i nebudete mít poté výčitky svědomí a udržíte svá kila ve správných mezích.
zobrazit více
352
IHNED odesíláme

Grilování

Grilování je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril.

Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky. Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu!

160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol:

Předkrmy
Hovězí, telecí a jehněčí maso
Vepřové maso
Drůbeží maso
Mleté maso
Ryby a plody moře
Bez masa
Přílohy a dipy 
Sladké osvěžení
Servis

zobrazit více
327
IHNED odesíláme

Barbecue

Tyto kuchařky nabízejí moderní recepty na zdravá a lehká jídla. Mnohá z nich jsou navíc velice nenáročná na přípravu, takže strávíte v kuchyni minimum času. Knihy jsou rozděleny do kapitol podle druhu pokrmu (předkrmy, polévky, maso, zelenina, těstoviny, saláty, dezerty apod.). Kapitoly jsou navíc přehledně odděleny barevnými rozdělovníky, takže si příslušný oddíl nalistujete snadno a rychle. Tyto kuchařky jistě oblíbíte také díky praktické kroužkové vazbě. •desítky originálních receptů •systematické uspořádání receptů do tematických kapitol •tabulka s převody měr surovin (ml, šálek, lžíce, lžička) •přehledný seznam surovin a podrobný popis jednotlivých fází přípravy krok za krokem včetně údaje o množství porcí •přehledný rejstřík receptů na konci knihy
zobrazit více
245
POSLEDNÍ KUSY
Akce

Grilování

Tato kniha je nepostradatelným průvodcem pro všechny, kteří propadli kouzlu grilování.

Jejím autorem je zakladatel Národního dne grilování v Jihoafrické republice Jan Braai, který je díky svým televizním pořadům v mnoha zemích velmi populární. Svým osobitým humorem vás seznámí s nejrůznějšími technikami grilování, poradí, co by vám nemělo chybět ve vaší grilovací výbavě, a především vás inspiruje jednoduchými a přitom nápaditými recepty, speciálně upravenými pro českou kuchyni. Díky této kuchařce každý dokáže ohromit své hosty originálním kulinařením.
zobrazit více
199
IHNED odesíláme
Vybrali jste si? Jestli ještě váháte, mrkněte na kompletní nabídku knížek o grilování a vyberte si tam, ale dělali jsme, co jsme mohli, abychom vybrali jen ty nejšťavnatější tituly. 😊 Užijte si krásné léto s grilováním a dobrými přáteli a my vám přejeme dobrou chuť. 😊

-ice-
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.
Související produkty
Čeština
Grilování
Čeština

Grilování

4.9 27
359 299
IHNED odesíláme
Čeština

Jak grilovat

0.0 0
599 491
IHNED odesíláme
Čeština

Grilování 50 snadných receptů

4.0 2
299 245
IHNED odesíláme
Čeština

Hamburgery 50 snadných receptů

5.0 1
299 245
IHNED odesíláme
Čeština

Jak grilovat

0.0 0
399 327
Vyprodáno
Čeština

Grilování (Pohlreich)

5.0 2
599 551
IHNED odesíláme
Čeština

Grilování

3.0 1
199
IHNED odesíláme
Čeština

KETO Grilování

0.0 0
429 352
IHNED odesíláme
Líbí se Vám tento článek? Sdílejte jej s přáteli.
zanechte komentář (zprávu)

Nejnovější články

Sběrači borůvek a Milenci z Osvětimi. Dvě knihy odlišené místem i časem. Přesto mají jedno společné. Jejich hrdinové si svůj osud nevybrali – byl jim „vnucen“.
Knihu jsem začala číst v době, kdy jsem na Netflixu sledovala dokumentární film o bratrech Menendézových, který vypráví o dvou bratřích, kteří zabili své rodiče, a to údajně především kvůli otci, který hochy v dětství zneužíval a týral fyzicky i psychicky. Co je na tom pravdy a co si o tom myslím, není nyní podstatné, důležité je, že paralelně s tímto dokumentem jsem četla tuto romantickou knihu. A v ní dominuje postava narcistického otce Raye. Muže, který představuje odpor k emocím, nenávist, chladnokrevnost, pohrdání všemi, kteří nemají finance si z rozmaru koupit ze dne na den nemovitost v hodnotě milionů dolarů. Během těchto tří dnů, kdy jsem film sledovala a knihu četla, jsem si snad dvacetkrát řekla, jak jsem ohromně vděčná za rodinu, kterou mám.
Nalaďte se na vánoční atmosféru s širokou nabídkou knih s touto tematikou. A co víc? Kupte dvě a třetí vám do košíku přihodíme ZDARMA.